10_hld_1452.jpg

NIJHOF START VOORBEREIDING OP KÖLN-AHRWEILER IN BRABANT

Het is al bijna een jaar geleden dat Jan Nijhof onder wedstrijdcondities achter het stuur van een rallyauto zat. Begin november vorig jaar pakte hij een glanzende derde plaats in de Conrad Twente Rally met een Porsche 997. Omdat de Reconsales voorman samen met navigator Harm van Koppen deel wil nemen aan de Rallye Köln-Ahrweiler (13-15 november) gaat Nijhof wedstrijdritme opdoen in de laatste twee wedstrijden van het Nederlandse rallyseizoen.

Lees meer...

Hermen Kobus wint de East Belgian Rally

Eindelijk! Hermen Kobus heeft zijn eerste grote internationale overwinning te pakken. In de East Belgian Rally, de voorlaatste wedstrijd van het Belgisch kampioenschap, stuurde Hermen zijn Skoda Fabia R5 in de kleuren van Kroon Oil en op Kumho's naar de overwinning. De volledige Belgische top werd geklopt in een superspannende finale.

Lees meer...

NIJHOF EN ELBERT PAKKEN PODIUM IN EUREGIO RALLY

Met een derde plaats in de afsluitende rally van het seizoen, om de hoek in Hengelo, heeft het Goorse duo Jan Nijhof en Henk-Jan Elbert een stijlvol slotakkoord geplaatst. Na drie zeges in even zovele shortrally's had Reconsales voorman Nijhof speciaal voor de Conrad Euregio rally een machtige Porsche 996 GT3 aan laten rukken. Het doel was om, naast het gebruikelijke plezier hebben, te gaan voor een top vijf finish. Het werd een derde plaats maar die werd niet zonder slag of stoot behaald.

Lees meer...

Hermen Kobus derde in het BRC: "Het plan klopte... bijna"

In Hoei, langs de Maas, werd dit weekend onder een aangename herfstzon de Condroz Rally verreden. De finale van het Belgian Rally Championship werd door tienduizenden fans langs de klassementsproeven gevolgd. Hermen Kobus maakte kennis met het verraderlijke parcours, maar vooral met de Ford Fiesta R2 die door zijn broer Gert-Jan eerder dit seizoen werd bestuurd.

Lees meer...

CONRAD EUREGIO RALLY NIET GEHOOPT EINDE VAN SEIZOEN VOOR OVD GROEP RALLYTEAM

De Conrad Euregio Rally had een mooie afsluiting van het rallyseizoen moeten worden voor het OVD groep Rallyteam rond rijder Wouter Ploeg (Ede) en navigator Harm van Koppen (Raamsdonksveer). Bij voorkeur moest een plaatsje in de top vijf veroverd worden. En gelet op het deelnemersveld in de traditionele slotwedstrijd van het Nederlandse rallyseizoen waren de kansen daarop goed. Maar al op de derde klassementsproef van de tien te verrijden proeven kwam het vroege einde voor de machtige BMW 1M Coupe en zijn bemanning.

Lees meer...

Hermen Kobus met een Ford Fiesta... R2

Hermen Kobus met een Ford Fiesta... R2
"Ik zal veel moeten ontdekken in de Condroz Rally" Dit weekend wordt in Hoei het Belgian Rally Championship 2014 afgesloten met de Condroz Rally. Het startveld oogt indrukwekkend, met onder andere Petter Solberg en Kris Meeke aan de start. Hermen Kobus en Erik de Wild maken hun debuut in de Condroz Rally. Ze staan voor de start op de derde plaats in het Kampioenschap van België, maar ze zullen hun kansen op de titel van vice-kampioen niet verdedigen met hun snelle Ford Fiesta Super 2000. Dit weekend komt Hermen aan de start met de Ford Fiesta... R2 die zijn broer Gert-Jan bestuurde in de East Belgian Rally.

Lees meer...

Vier keer Porsche en twee keer BMW voor Reconsales tijdens Euregio Rally

De Conrad Euregio Rally wordt voor het team van Reconsales Autosport onder leiding van Jan Nijhof een drukke aangelegenheid. Onder de tenten van het bedrijf uit Goor huizen maar liefst zes auto's. En het zijn allemaal achterwielaandrijvers van Duitse makelij.

Vier bolides gaan van start in de Conrad Euregio Rally terwijl twee auto's van start zullen gaan in de Legend Twente Rally.

Lees meer...

EUREGIO RALLY TRADITIONEEL SLOTSTUK VOOR OVD GROEP RALLYTEAM

Niet alleen het Nederlandse rallyseizoen wordt in Hengelo tijdens de Conrad Euregio Rally afgesloten. Ook het OVD Groep Rallyteam komt nog een keer in 2014 aan de start met de imposante BMW 1M Coupe die natuurlijk bemand wordt door rijder Wouter Ploeg (Ede) en navigator Harm van Koppen (Raamsdonksveer). Sinds de laatste rally, eind september in België, is de Beierse achterwielaandrijver van het OVD Groep Rallyteam door Reconsales Autosport onder leiding van Jan Nijhof in Goor weer helemaal op punt gezet voor de seizoensfinale rondom Hengelo.

Lees meer...

OVD GROEP RALLYTEAM TOONT DOORZETTINGSVERMOGEN IN EAST BELGIAN RALLY

Voor de tweede keer in zijn rally carrière stond Wouter Ploeg (Ede) afgelopen weekeinde aan de start van de East Belgian Rally. In tegenstelling tot 2010 haalde de Edese rallyrijder genavigeerd door Harm van Koppen (Raamsdonksveer) dit keer de finish in Sankt Vith wel. Al kende het duo een enerverend momentje waardoor de klassering niet helemaal werd wat ervan verwacht werd.

Lees meer...

Hermen Kobus op het podium naast Thierry Neuville

Hermen Kobus en Erik de Wild hadden voorspeld dat ze voor een verrassing zouden zorgen in de East Belgian Rally, de voorlaatste wedstrijd van het Belgian Rally Championship. Ze hebben hun woord gehouden, want met een geweldige eindsprint in het donker behaalden ze een prachtige derde plaats algemeen. Hermen en Erik mochten mee op het podium naast winnaar Thierry Neuville, de fabriekspiloot van Hyundai Motorsport die de volgende manche van het Wereldkampioenschap kwam voorbereiden in eigen streek.

Lees meer...

logo Reconsales s

Design by: Arns Media

 

disclaimer

 

Joomla dark templates by template joomla