OVER ONS

Kumho Motorsport

Uw partner in rallybanden

Bij Kumho Motorsport delen we een passie voor snelheid, precisie en het onvergetelijke gevoel van een betrouwbare en snelle Rallyband.

Al jaren zijn wij toegewijd aan het leveren van hoogwaardige rallybanden aan enthousiaste autosport liefhebbers over de hele wereld. Onze expertise in de rallysport en ons streven naar innovatie hebben ons een welverdiende reputatie bezorgd als dé autoriteit op het gebied van rallybanden.

Sinds onze oprichting hebben we ons volledig toegelegd op de Rallysport, en met trots kunnen we zeggen, dat we een rijke geschiedenis hebben opgebouwd in het leveren van banden van topkwaliteit aan verschillende teams en enthousiaste amateurs.

Onze betrokkenheid bij diverse rally’s door de jaren heen, heeft ons gevormd en we begrijpen als geen ander hoe een rallyband moet presteren.

KUMHO MOTORSPORT

Uw partner in rallybanden


Heeft u een vraag voor ons of wilt u advies op maat in de keuze naar de beste banden?
Neem gerust contact met ons op.

ONZE BANDEN

Hoogwaardige rallybanden

Bij Kumho Motorsport streven we ernaar om de grenzen van prestaties te verleggen door het leveren van rallybanden van de hoogste kwaliteit. Onze banden zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en vervaardigd met de beste materialen, waardoor ze bestand zijn tegen de meest uitdagende omstandigheden op en naast het circuit. Of u nu een doorgewinterde professional bent die strijdt om kampioenschappen of een gepassioneerde amateur die op zoek is naar de ultieme rijervaring, wij hebben de perfecte band voor u.

ADVIES OP MAAT

Kumho advies

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste rallybanden een cruciale beslissing is. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige producten, maar ook deskundig advies op maat. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte banden die aansluiten bij uw rijstijl, voertuigspecificaties en de specifieke eisen van het terrein waarop u gaat racen.