januari 31, 2024

We zijn blij te kunnen aankondigen dat het Rally team van Reconsales ook dit jaar weer aan de start staat bij alle wedstrijden van de Nederlandse Rally Kampioenschappen.

Waar uitgestrekte weilanden en schilderachtige dorpjes elkaar afwisselen, ontvouwt zich ook dit jaar weer een spektakel van adrenaline voor alle race liefhebbers. Een strijd van snelheid, behendigheid en pure passie voor de Rallysport.

Het startschot zal dit jaar klinken op 23 maart tijdens de Zuiderzee Rally in Kampen. Het Reconsales Rally team dat bestaat uit gepassioneerde coureurs, navigators, monteurs en autoliefhebbers staat te popelen om de auto’s tot het uiterste te drijven over de uitdagende parcoursen die door Nederland zijn uitgestippeld.

Kunt u ook niet wachten op het gebrul van de motoren en de opstuivende stof in de lucht? Zet dan de volgende data vast in uw agenda en zorg dat u erbij bent!


Gerelateerde berichten


Reconsales Autosport was afgelopen weekend present met 2 Equipes tijdens de Sulingen Rally in Duitsland.Poel / Harmsen met de Renault Clio RS R3T en Hank Melse Sr / Melinn Haverkate

Komend weekend gaat het Nederlandse Rallykampioenschap van start met de ADAC Rallye Sulingen in Duitsland. Ook voor de BMW 130i Challenge vormt deze wedstrijd de start van een nieuw seizoen.